Lijbrandt Telecom abonnees kijken analoog én digitaal in superieure kwaliteit!
Lijbrandt Telecom abonnees surfen supersnel én onbeperkt!
Lijbrandt Telecom abonnees bellen goedkoper én naar elkaar zelfs gratis!

Storingen / Werkzaamheden

Klik hier voor een overzicht

Nieuws

 • Nieuw: Duits Pakket

  Vanaf heden kunt u bij Lijbrandt Telecom genieten van het Duits Pakket. (...) >>
 • Hollen door de Bollen 2015

  Na het daverende succes van vorig jaar loopt De Bollenstreek op 19 april weer voorop in de strijd tegen kanker. (...) >>
 • Zender van de maand

  Deze maand is RTL Lounge zender van de maand en daarom gratis te bekijken op kanaal 33. (...) >>
 • Hillegom TV: april

  Ook in april heeft Hillegom TV weer een aantal leuke reportages voor u in petto. U kunt onder andere genieten van de volgende items: (...) >>

Apps

Met Interactieve TV van Lijbrandt Telecom kunt u verschillende gratis Apps vinden in het hoofdmenu van uw ontvanger. Klik hier voor handleidingen en extra informatie over deze Apps.

De Mozaïek App

Blader op uw gemak door de carrousel van alle zenders waar u een abonnement op heeft en zapp direct naar een programma. Of voeg snel een zender toe aan uw lijst met favorieten.

De Telegraaf App

Speciale service van Lijbrandt Telecom: altijd het laatste nieuws, dag & nacht!

TV App voor Android Tablets en iPad

Met de gratis TV App komt u als abonnee van Lijbrandt Telecom ogen tekort. U kunt uw ontvanger bedienen, in een uitgebreide TV gids bladeren, zappen en herinneringen instellen. Abonnees met een HD Recorder kunnen zelfs live TV pauzeren en opgenomen programma’s beheren op lange afstand. Maar dat is niet alles!

Vanaf heden biedt Lijbrandt Telecom u de mogelijkheid live TV te kijken op uw Tablet. Wanneer u een abonnement heeft op Interactieve Televisie en Internet dan kunt u overal in en om het huis live kijken naar populaire tv-zenders.

De tv-beelden kunnen alleen via de eigen internetaansluiting thuis worden bekeken. Het is dus niet mogelijk om via een ander netwerk (bijvoorbeeld via een publieke HotSpot of via mobiel internet) hiernaar te kijken. De beelden worden alleen via WiFi draadloos verspreid in en om het huis. Om LiveTV op de Tablet te kijken dient u de (gratis) Glashart Media TV App te downloaden en deze te koppelen met uw ontvanger.

Het aanbod omvat momenteel de volgende 18 zenders: Nederland1, Nederland2, Nederland3, SBS6, Net5, Veronica / DisneyXD, HumorTV 24, NOS Journaal 24, CNN, 24 Kitchen, Discovery Channel, TLC, TV5, SlamTV, BBC 1, BBC 2, BBC World News en Jim Jam (deze laatste twee alleen voor abonnees op het pluspakket). Dit aanbod zal de komende maanden stap voor stap worden uitgebreid.

Klik hier om de TV App te downloaden voor de iPad.

Klik hier om de TV App te downloaden voor Android Tablets.

Overige Apps

Buienradar.nl
Nu.nl
Telegraaf.nl


Beschikbaarheid / Tarieven

Om de beschikbaarheid en tarieven van onze diensten op te vragen vult u hier uw postcode in:Online aanmelden

Klik hier

Informatiekanaal 


Bekijk het informatiekanaal voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van Interactieve Televisie.  

Klik hier voor full screen.

Live TV Kijken & Opnemen


Een TV programma op pauze zetten? Afleveringen van je favoriete TV programma opsparen en ze later allemaal achter elkaar kijken?
Lees verder >

Hulp & Ondersteuning