Storingen / Werkzaamheden

Klik hier voor een overzicht

Nieuws

Apps

Met Interactieve TV van Lijbrandt Telecom kunt u verschillende gratis Apps vinden in het hoofdmenu van uw ontvanger. Klik hier voor handleidingen en extra informatie over deze Apps.

Begin Gemist

Net te laat voor het journaal, die sportwedstrijd of dat informatieve programma? Ga naar Begin Gemist! Met deze interactieve dienst kunt u praktisch ieder programma herstarten. Om op uw gemak te bekijken, van begin tot einde.

Deze nieuwe dienst wordt per 1 juli 2015 door Lijbrandt Telecom voor alle abonnees geactiveerd. Gratis. Echter, er zijn commerciële aanbieders als SBS en RTL die een vergoeding vragen – tussen € 0,99 en € 2,99 – voor het herstarten van hun programma.

Voor handleidingen en meer informatie over Begin Gemist klikt u hier

De Mozaïek App

Blader op uw gemak door de carrousel van alle zenders waar u een abonnement op heeft en zapp direct naar een programma. Of voeg snel een zender toe aan uw lijst met favorieten.

De Telegraaf App

Speciale service van Lijbrandt Telecom: altijd het laatste nieuws, dag & nacht!

TV App voor Android Tablets en iPad

Met de gratis TV App komt u als abonnee van Lijbrandt Telecom ogen tekort. U kunt uw ontvanger bedienen, in een uitgebreide TV gids bladeren, zappen en herinneringen instellen. Abonnees met een HD Recorder kunnen zelfs live TV pauzeren en opgenomen programma’s beheren op lange afstand. Maar dat is niet alles!

Vanaf heden biedt Lijbrandt Telecom u de mogelijkheid live TV te kijken op uw Tablet. Wanneer u een abonnement heeft op Interactieve Televisie en Internet dan kunt u overal in en om het huis live kijken naar populaire tv-zenders.

De tv-beelden kunnen alleen via de eigen internetaansluiting thuis worden bekeken. Het is dus niet mogelijk om via een ander netwerk (bijvoorbeeld via een publieke HotSpot of via mobiel internet) hiernaar te kijken. De beelden worden alleen via WiFi draadloos verspreid in en om het huis. Om LiveTV op de Tablet te kijken dient u de (gratis) Glashart Media TV App te downloaden en deze te koppelen met uw ontvanger.

Het aanbod omvat momenteel de volgende 18 zenders: Nederland1, Nederland2, Nederland3, SBS6, Net5, Veronica / DisneyXD, HumorTV 24, NOS Journaal 24, CNN, 24 Kitchen, Discovery Channel, TLC, TV5, SlamTV, BBC 1, BBC 2, BBC World News en Jim Jam (deze laatste twee alleen voor abonnees op het pluspakket). Dit aanbod zal de komende maanden stap voor stap worden uitgebreid.

Klik hier om de TV App te downloaden voor de iPad.

Klik hier om de TV App te downloaden voor Android Tablets.

Overige Apps

Buienradar.nl
Nu.nl
Telegraaf.nl


Beschikbaarheid / Tarieven

Om de beschikbaarheid en tarieven van onze diensten op te vragen vult u hier uw postcode in:Online aanmelden

Klik hier

Sluiting Servicewinkel 


Vanaf 16 januari is onze servicewinkel definitief gesloten. 
Lees verder >

Lijbrandt wordt KPN

                      

Meer informatie hierover vindt u hier

Hulp & Ondersteuning