Storingen / Werkzaamheden

Klik hier voor een overzicht

Nieuws

Videotheek

Met de videotheek van Lijbrandt Telecom kunt u op elk gewenst moment vanuit uw luie stoel een film in première laten gaan. Dus voor onze vertrouwde superkwaliteit in beeld en geluid hoeft u voortaan de deur niet meer uit!

Nachtclub

Nachtclub is onze laatste uitbreiding op de videotheek. In het TV menu onder "kiezen en kijken" vindt u deze erotische videotheek, uiteraard beveiligd met een pincode. De Nachtclub is standaard beveiligd met dezelfde pincode die ook voor de erotiek zenders gebruikt wordt. Betaling van de films gebeurt door het intoetsen van de betaalpincode. Dit is dezelfde pincode die wordt gebruikt voor de videotheek.

Filmcarrousel

Via een overzichtelijk en eenvoudig te bedienen menu worden alle films in een carrousel getoond. De carrousel is ingedeeld in rubrieken zodat u snel en gemakkelijk een film kunt kiezen. Wanneer u er één selecteert, verschijnt er meteen extra info over de betreffende film. Klik op 'Fullscreen' om de trailer, die linksboven in beeld draait, schermvullend te bekijken.

Zoek je favoriet

Linksboven, onder 'zoeken in videotheek' is het ook gemakkelijk films zoeken. Voer in het zoekvenster een titel, regisseur of filmster in en kies uw favoriet.

Wat kost het?

Van € 1,- voor een topfilm van vorig jaar tot € 5,99 voor de nieuwste actiefilm in full HD.

Prijzen verschillen vanwege:
  • Releasedatum
  • Beeldkwaliteit
  • Genre

Mijn films

Je favoriete film nog een keer kijken? Via het rode knopje 'Mijn films' ziet u in één oogopslag welke door u bestelde films nog binnen de huurtermijn van 24 of 48 uur vallen. Deze kunt u zo vaak bekijken als u wilt, zonder extra kosten.

Veilig bestellen

Het bestellen van films is beveiligd met een betaalpincode. De standaard betaalpincode is 9999. Wij raden u aan de standaard betaalpincode te wijzigen via het menu > instellingen > algemeen

Na het bestellen heeft u 24 of 48 uur de tijd om de film te bekijken. Dit staat per film aangegeven. Gehuurde films worden in rekening gebracht via de eerst volgende factuur die u ontvangt.

Beschikbaarheid / Tarieven

Om de beschikbaarheid en tarieven van onze diensten op te vragen vult u hier uw postcode in:Online aanmelden

Klik hier

Sluiting Servicewinkel 


Vanaf 16 januari is onze servicewinkel definitief gesloten. 
Lees verder >

Hulp & Ondersteuning