Storingen / Werkzaamheden

Klik hier voor een overzicht

Nieuws

Extra pakketten

Naast het uitgebreide Basispakket biedt Lijbrandt Telecom verschillende extra zenderpakketten. Zo hoeft u voortaan geen programma meer te missen!

Klik hier voor de actuele zenderoverzichten.

Plus Pakket

Dit pakket is voor de echte TV liefhebber. In totaal ontvangt u met dit pakket meer dan 120 zenders in glasheldere kwaliteit.

Opnemen Pakket

Met het Opnemen Pakket kunt u programma's opnemen. Wat u wilt en zo vaak u wilt. Iedere abonnee heeft een persoonlijke opslagcapaciteit van 200 uur. Opnamen worden tot een jaar bewaard. Er kunnen tot 6 opnames tegelijk worden ingepland en deze kunt u terugkijken op iedere televisie waaraan een settopbox is gekoppeld. Klik hier voor handleidingen en meer informatie over het Opnemen Pakket. 

Kidspakket

Met het Kidspakket kunnen uw kinderen kijken naar klassieke series zoals Bruintje Beer, Alfred J. Kwak en Nijntje, maar ook populaire kinderprogramma’s als K3, Mega Mindy, Piet Piraat, Kabouter Plop, Big & Betsy en Topstars. Voor de wat oudere kinderen is er ook genoeg te zien, zoals Lucky Luke, Lizzie McGuire en Robbedoes. Alle programma’s zijn 24 uur per dag beschikbaar zonder reclameonderbrekingen. Kidspakket abonnees krijgen ook gratis de beschikking over KidsTV On Demand. Met deze applicatie kunnen films en series eenvoudig worden geselecteerd en bekeken wanneer het uw kinderen uitkomt. 

FOX Sports Eredivisie 

Met FOX Sports Eredivisie komt u gegarandeerd tot scoren. Elk weekend kijkt u live naar de belangrijkste wedstrijden en doordeweeks blijft u op de hoogte met alle achtergronden en het laatste nieuws. U ontvangt met dit pakket drie FOX Sports Eredivisie kanalen.

FOX Sports International

FOX Sports International is het pakket voor liefhebbers van buitenlandse sportcompetities. Dit pakket biedt een extra mogelijkheid om over drie kanalen ook een breed aanbod van internationaal topvoetbal en andere sporten rechtstreeks te ontvangen in de huiskamer. Met onder andere Bundesliga, UEFA Europa League, FA Cup, ATP tennis, Major League Baseball, Ultimate Fight Club en meer. FOX Sports International is los van FOX Sports Eredivisie te bestellen of in een combinatiepakket.

Ziggo Sport Totaal

Met Ziggo Sport Totaal geniet u altijd van de beste Europese en internationale sportcompetities en evenementen. Ziggo Sport Totaal bestaat uit 6 kanalen waarvan 3 themakanalen gericht op voetbal, golf en tennis. 

Film1

Ook ongestoord genieten van films? Op Film1 geniet u van de nieuwste blockbusters en arthouse films in digitale beeld- en geluidskwaliteit. Ook in HD. Dit pakket bestaat uit 5 zenders boordevol topfilms en series.

Hindi Pakket

Fans van Bollywood films en Hindi entertainmentprogramma’s mogen dit pakket niet missen. Met 6 topzenders biedt dit pakket alles op het gebied van film, entertainment, actualiteiten, documentaires en nieuws voor het hele gezin.

Turks Pakket

Geniet van het beste dat Turkije te bieden heeft. Met 7 televisiezenders heeft u het meest gevarieerde en complete Turkse programma-aanbod.

Duits Pakket

Met 7 zenders heeft het Duits Pakket een gevarieerd aanbod voor de liefhebber van Duitse televisie. 

Adult Pakket

De beste erotiekkanalen voor u samengesteld in een pakket. Naast de zenders Brazzers TV Europe, Vivid, Hustler en Passie XXX is nu ook de vrouwvriendelijke porna zender Dusk! beschikbaar. Met 5 televisiezenders bieden we het meest gevarieerde en complete Erotiek programma-aanbod. Het Adult Pakket is uiteraard beveiligd met een pincode. 

Videoland Unlimited 

Met Videoland Unlimited kunt u voor slechts € 9,95 per maand onbeperkt films en series bekijken die deel uitmaken van het “Unlimited” aanbod van Videoland. Het aanbod bestaat uit meer dan 2500 films en series, en groeit wekelijks.

Nieuwe films vallen eerst in het betaalde aanbod en na minimaal 6 maanden kunnen zij deel uit gaan maken van het “Unlimited” aanbod. Verder biedt Videoland Unlimited een uniek en exclusief aanbod bestaande uit Nederlandse films en series (Divorce, Rozengeur en wodka lime, Baantjer, etc.)


Beschikbaarheid / Tarieven

Om de beschikbaarheid en tarieven van onze diensten op te vragen vult u hier uw postcode in:Online aanmelden

Klik hier

Sluiting Servicewinkel 


Vanaf 16 januari is onze servicewinkel definitief gesloten. 
Lees verder >

Lijbrandt wordt KPN

                      

Meer informatie hierover vindt u hier

Hulp & Ondersteuning